In de visie van @Value2sales draait zakendoen om persoonlijk contact tussen mensen. Succes is altijd het resultaat van een positieve, elkaar versterkende, interactie tussen de mensen in het proces op weg naar het einddoel.

Juist daarom ben ik trots op de persoonlijke referenties van een diversiteit aan zakenrelaties uit mijn persoonlijke verleden én heden. Van mens tot mens.

In de afgelopen 10 jaar heeft Hamilton Bright samen met Mark intensief gewerkt aan het digitaliseren en verder professionaliseren van het Field Marketing kanaal. En met succes! In de samenwerking met Mark – waarin partnership en wederzijds respect centraal stond – onderscheidde Mark zich door het vertalen van onze commerciële eisen in een gebruiksvriendelijke software oplossing met toegevoegde waarde voor onze klanten. Om in onze taal te spreken: de ogen-en-oren van onze mensen in het veld hebben een nieuw gezicht gekregen!

Egon Diekstra

Egon Diekstra

Owner / Hamilton Bright Groep

Ik heb Mark leren kennen als een super-enthousiaste kerel, die met veel kennis en kunde zijn partners helpt en meewerkt om continue de performance te verbeteren. Hij ziet kansen, is creatief en zorgt ervoor dat de plannen ook werkelijkheid worden. Een fijne, betrouwbare vent die je helpt om de business verder te professionaliseren.

Danny Heins

Danny Heins

Direct Sales Manager / Vodafone

Mark is the guy you always want to have in your team. He is bridging the complexity of IT with the dynamics of commerce. Mark is eager, customer focussed and result driven. Next to that he is a great guy to walk and to work with. I recommend Mark as a big added value in any project or organisation!

Foto Joost Jetten (2)

Joost Jetten

Head of Marketing and Sales Sub Sahara Africa / Logitech

In de samenwerking met Mark zijn er een paar zekerheden: je hebt te maken met een man met een geweldige expertise, daadkracht en waar het ook nog eens erg prettig mee werken is.

Foto Bert-Jan

Bert-Jan Jansen Venneboer

Sales Manager / Qurrent

Mark heeft een sterk empathisch en analytisch vermogen, waardoor hij wensen en behoeften snel kan vertalen in bruikbare IT oplossingen.

Mark heeft in zijn rol als CCO bij ODS2 onze organisatie Utility Provider geholpen de volledig order flow voor telecom, internet en energie te automatiseren. Onze groei hebben wij grotendeels ook te danken aan deze professionalisering en automatisering.

Jeffrey-Stoffels

Jeffrey Stoffels

CTO / Utility-Provider

I had the immense pleasure and chance to work with Mark in his previous job at ODS2. He is a charismatic person you immediately enjoy connecting with. His professional expertise and business knowledge is precise, intelligent, thought-through and always to the point. Mark is the kind of person who makes things happen to perfection as he understands customers’ needs very fast, he is honest, dedicated to his clients, very smart and – cherry on the cake: so friendly! I hope our professional paths cross again one day, as I wish all partners I work with were just like he is.

Christine Revkin

Christine Revkin

Trade Marketing Operations Manager / Logitech EMEA

Mark weet, mede door zijn jarenlange ervaring en zijn inzet als persoon, technologie, sales en marketing te combineren en zo operations de juiste handvaten te geven tot het slagen van een project.

profielfoto Jasper

Jasper Meerding

CEO / ContactCare

Ik heb Mark leren kennen als een enthousiaste, energieke en sympathieke professional die een goed oog voor commerciële kansen met ICT koppelt aan een groot netwerk en sterke sociale vaardigheden. Hij is open en betrouwbaar en heeft de menselijke factor als uitgangspunt waardoor samenwerking met hem soepel en in een heel goede sfeer verloopt.

Jasper van Bochove

Jasper van Bochove

Owner / Caramel Business

Altijd prettig samengewerkt met Mark. Zijn openheid en focus op de lange termijn zorgen ervoor dat je weet wat je aan hem hebt. Mark heeft een prettige drive om samen geld te verdienen.

Niels Beijer

Niels Beijer

Senior Channel Manager / Tele2

Mark is de juiste key tussen sales & marketing, waarbij de focus ligt op commerciële exploitatie. Mark is voor mij al meer dan 10 jaar een goede counterrelatie die waardevol is geweest met betrekking van het closen van verschillen exercities voor Sports-Business en in het verleden Voetbal.Nederland

Foto Pieter Hardeman

Pieter Hardeman

Founding Partner / Sports-Business

Mark is het goede voorbeeld dat geloven in de kracht van partnerships en sales succes op de korte en lange termijn werkt…

Steven van de Wall

Steven van de Wall

Owner / CEO / TWENTY SIX Sales